tiistai 6. elokuuta 2013

Palmujen alla on kiva leikkiä

"Järkevä" elämä jatkuu, tänäänki herättiin ennen kymmentä. Tänään piti sataa, mutta aamulla näky vaan muutama pikkunen pilvi. Päätettiin silti varmuuden vuoksi keksiä tekemistä jossain sisällä, ja keksittiin lähteä kattomaan paria ostaria joissa ei oltu vielä ehditty käydä. 

Centro Comercial de Arenas

Eka ostari sijaitsee Placa Espanyalla rakennuksessa, joka on ennen ollu härkätaisteluareena. Ostari olikin pyöreä, ja sen takia erikoisen mallinen myös sisältä. Aika kiva paikka, mutta kauppavalikoima ei ollu oikein meidän makuun.


Parc de Joan Miró

Arenan kiertämisen jälkeen käytiin ostamassa vähän evästä ja mentiin viereiseen puistoon pienelle piknikille.

Innostuttiin myös vähän keinumaan..

 
Oli hauskaa!

Kun leikit oli leikitty, jatkettiin matkaa muutaman kilsan päässä sijaitsevaan Gran Via 2 ostoskeskukseen. Sinne olis menny ehkä 20-30min kävellä ja oli niin kuuma, että otettiin bussi. Bussilla Placa Espanyalta meni n. 10min.

Gran Via 2

Ostari sisältä

Vaikka mua ei hirveesti innostanu shoppailu, oli Gran Via 2 sisältä todellakin näkemisen arvonen! En tiiä onko tossa joku tarina takana, mutta tää ostari oli ihan niinku joku linna. Katossa roikku kattokruunuja ja lattioissa oli hienoja kuvioita. Tosi hieno paikka. 

Kumpikaan ei edes ostanu mitään, mutta nuo paikat oli muutenki niin hienoja, että ei edes tuntunu turhalta reissulta. Nyt ollaan kämpillä ja syötiin aika vasta. Ruokalevon jälkeen aiotaan mennä läheiseen puistoon vähän urheileen, ja illalla ehkä johonki ulos. Kattoo nyt jaksaako, ku on heränny niin aikasin... 




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti