lauantai 10. elokuuta 2013

To-do list for the last days in Barcelona

Tänään iski todellisuus vasten kasvoja: meillä on enää 20 päivää jäljellä! Jonkun mielestä se voi olla pitkä aika, mutta aika tuntuu menevän liian nopeaa. Me varattiin pari päivää sitte lennot Lontooseen tän kuun loppuun. Oon innoissaan Lontoosta, mutta samalla surettaa lähteä täältä. Barcelona tuntuu jo ihan kodilta. Rakastan tätä kaupunkia ja aion kyllä tulla vielä takas. Kämppiksiäki tulee kyllä ikävä, mutta eiköhän me vielä nähdä! Anyway, ajattelin nyt kirjottaa tänne meidän to-do-listan. Nää asiat meidän pitää vielä tehdä/nähdä/kokea ennen ku lähdetään Barcelonasta!

Turistikohteet on tottakai jo kierretty! (ps. kuva CK, to-be-famous valokuvaaja)

1. Parc del Laberint d'Horta

Puisto, jossa on pensaslabyrintti. Kuulostaa siistiltä! Itseasiassa yritettiin mennä sinne yks päivä, mutta ei löydetty.. 

2. Razzmatazz

Oon aika varma, että tää on Barcelonan isoin klubi. En kuitenkaan nyt ihan mee vannomaan. Underground-tyylinen klubi, joka on tehty entiseen varastohalliin. Klubilla on ainakin 5 eri puolta, ja kuulemma ihan hullut bileet.

3. Walking tour

Vaikka me ei mitään guireja ollakkaan (paitsi vähän), niin kävelykierros vanhassa kaupungissa oppaan kanssa kuulostaa hyvältä. Yks tuttu ainaki suositteli sitä ja sano että se oli mielenkiintonen. 

4. Festa Major de Gracia 

Tämän kuun puolessa välissä Barcelonan boheemeimmalla alueella, Graciassa on "festarit". Naapuruston asukkaat koristelee kadut toinen toistaan mielikuvituksellisimmilla (mietin tota sanaa 5 min se voi olla väärin) koristeilla. Joka kadulla on oma teema, ja viikon kestävän fiestan lopuksi hienoiten koristeltu katu palkitaan.

5. Merenelävien syöminen

Oon uskaltautunu maistamaan jo rapua, mutta mustekalaa pitää maistaa. Oon maistanu sitä joskus 5-6 vuotta sitte Japanin reissulla, eikä se oikein maistunu miltään. Täällä oon nähny kaupassa friteerattuja mustekalarenkaita ja himoinnu niitä jostain syystä. Ehkä siks että ne näyttää sipulirenkailta..

6. Pool party

Carpa-klubilla on allasbileet joka päivä. Tarviiko sanoa enempää?

7. Cheesecake

Urquinaonan metroasemalla myydään maailman herkullisimman näköstä juustokakkua, 2e pala. Tästäkään ei varmaan tarvi sanoa enempää.

Paljo muutaki tekemistä varmasti on ja koko ajan tulee lisää ideoita ja kuullaan paikoista missä halutaan käydä. Onhan tässä kuitenki aikaa. Kahdessakymmenessä päivässä ehtii paljon. Ja aina tänne voi tulla takas.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti