keskiviikko 31. heinäkuuta 2013

Aika menee nopeaa kun on hauskaa

Moi!

Ihan hullua, että huomenna on jo torstai. Tuntuu, että ihan vasta oli maanantai. Aika täällä menee ihan tajuttoman nopeaa. Tänään tuli neljä viikkoa täyteen siitä, ku tulin Barcelonaan. Tavallaan se on lyhyt aika, mutta niin paljon on ehtiny tapahtua. Ollaan tavattu hirveesti uusia ihmisiä ja koettu kaikkea kivaa.

Eilen käytiin sangrialla Black Sheep nimisessä taverna-tyylisessä baarissa.



Black Sheepin jälkeen käytiin George Paynessa, josta alkaa pikkuhiljaa muodostua meidän vakiopaikka.. Siellä törmättiin pariin suomalaiseen, jenkkiin ja norjalaiseen. Tää norjalainen tyyppi kerto meille siistin kuulosesta baarista, josta Katja oliki kuullu aiemmin meidän työkaverilta. Norski lupas näyttää meille sen paikan, joten lähdettiin sitte sinne vaikka alunperin oli tarkotus mennä aikasin kotia. Noh, sitä sattuu..

Mulla ei oo kuvia tästä paikasta, koska siellä oli tosi hämärää ja en kehdannu ottaa kuvaa salamalla koska en halunnu erottua joukosta turistina. Blondeilla hiuksilla ja sinisillä silmillähän sulaudun yleensä joukkoon tosi hyvin.. 

Paikan nimi oli Pipa Club, ja sinne mentiin Ramblan lähellä olevalta aukiolta. Tällä aukiolla on muutama ravintola ja baari, ja yhdessä kulmassa oli ovi, joka näytti ihan normaalilta asuintalon ovelta. Yhdessä "napissa", josta soitetaan ovikelloa, luki pienen pienellä "Pipa Club". Me soitettiin ovikelloa, kuulu "zzzt" ja ovi aukes! Käveltiin yläkertaa, ja siellä oli baari. Siistiä! Pipa Club oli siis enemmänki baari entä yökerho. Ainakin tiistai-iltana, viikonloppunahan voi toki olla eri meininki. Paikka oli siis todennäkösesti jonkun asunto (jäätävän iso sellanen), joka oli muutettu baariksi. Käy sääliksi naapureita.. 

No kuitenki, hengailtiin siellä ja pääsin pelaamaan biljardia ! Pelasin ensin joitain brittejä vastaan, ja sitte paikallisia. Ne oli aivan ihmeissään et miten pelasin niin hyvin. Heitin läpällä että pelasin ennen työkseni (olin siis aiemmin nuokkarilla töissä) ja ne otti sen todesta ja kysy et oonko ollu jossain kisoissa. Hahahhaa.. 

Tänään ollaan otettu iisisti. Katja on ottanu lepiä kämpillä, mää kävin kaupassa ja R:n ja P:n kanssa mojitoilla, ja sitten lenkillä. En nyt heti sen mojiton jälkeen mutta kuitenki.. 

Ei tänne sen kummempia. Yritän ryhdistäytyä ton kameran kanssa nyt että saan tänne kuvia muustaki ku musta juomassa sangriaa.. Moikka!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti