lauantai 6. heinäkuuta 2013

Diagonal Mar ja eksyminen lenkillä


Käytiin siis tänään Diagonal Marissa, ostoskeskuksessa jossa on esim. Primark. Ei oltu ees kovin kauan, Primarkissaki ehkä 20min. Katja shoppaili vähän, ja Janu osti itelle kengät (koska 3e) ja lisäks oli pakko ostaa molemmille aamutossut ku täällä on aika likaset lattiat. Shoppailun jälkeen tultiin metrolla takas kämpille. Metrossa katoin jotain komeaa miestä ja sanoin Katjalle että tuo näyttää ihan silt yheltä näyttelijältä, joka on pääosassa jossain sarjassa, ja Katja että "Joo niin näyttääki, se on se Dentist1". Kyseessähän oli Mentalist, mutta close enough..

Kämpillä aletiin tekeen ruokaa, ja täällä on tosiaan kaasuhellat niin oltiin vähän hukassa niiden kanssa. Onneks yks kämppis just heräs ja tuli ihan unisena sitte neuvomaan meitä. Se on portugalilainen, ja en ihan saanu selvää sen puheesta aina. Se kysy jotain Suomen kaupungeista, ja aattelin että no en viiti kymmentä kertaa kysyä että "Sorry??" ku en tajua, niin sanoin vaan että en tiiä. Myöhemmin älysin, että se kysy mikä on Suomen pääkaupunki....... Hups..

Ruoan ja työnhakusähköpostien lähettelyn jälkeen me lähdettiin kävelylle/lenkille tonne satamaan. Sinne on tästä alle 2km ja biitsi on kans siinä lähellä. Siellä me juoksenneltiin ja käveleskeltiin ympäriinsä, ja tehtiin vatsalihaksia laiturilla ja dippejä penkillä, ja sitte vielä selkälihaksia sillee et toinen roikku puoleksi laiturin yli ja toinen istu jalkojen päällä. Siinä oli hauska katella fisuja samalla. Ihmiset vähän ihmetteli että onko nuo ihan täyspäisiä, mutta ei meillä oo tapana harrastaa valheellista markkinointia. Yks pikkupoika sentään älys samantien homman nimen ja tuli tekeen dippejä meijän viereen!

Ku oli tarkotus lähteä takasi kämpille ja vesipulloki oli tyhjä (täällä oli vielä illallaki jotain +35) niin me tottakai eksyttiin. Käveltiin vaikka mitä söpöjä pikkukujia (älkää huoliko, siellä oli paljon ihmisiä, ollaan varovaisia...) ja oli kiva nähdä miten kaikki ihan tavalliset paikalliset asuu. Ihana tunnelma semmosissa pikkukortteleissa. Tietenkään meillä ei ollu kamera mukana, sori... Sain sentään yhen kuvan tonne alkuun laitettua! No kuiteski, vaikka pikkukaduilla harhailu oliki kivaa, niin jalat oli jo niin poikki ja nestehukkaki puski päälle, että oli pakko ottaa taksi kämpille... Ja tietty sit ku ajettiin tänne, niin huomattiin, että se tie mitä me etittiin oli about 100m päässä. Aina ei voi voittaa, mut kartan vois ehkä ostaa.

Tänä iltana olis tarkotus suunnata johonki ulos, puhetta oli että kämppisten kanssa. Se olis kiva, koska me ei oikein tunneta mitään baareja tai muutenkaan tiedetä mihin kannattaa mennä ja mihin ei. Hassua, ku kello on jo yli 22 ja normaalisti tähän aikaan oltais kohta valmiina lähössä baariin, mutta nyt me tässä vasta korkattiin sangria ja mää alan tän postauksen jälkeen laittautumaan.

Lisää myöhemmin, moikka!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti