sunnuntai 7. heinäkuuta 2013

Ekasta bileillasta selvitty

Eilen siis lähdettiin kämppisten kanssa ulos. Meidän lisäksi lähti kaks portugalilaista ja kaks ranskalaista, joista toinen tekee töitä promoottorina baareille (jakaa flaiereita ja houkuttelee ihmisiä baareihin) ja tunsi kaikki paikat. Tämä ranskalaistyttö oli siis tahattomasti illan "host," ja piti huolta että kukaan ei eksynyt ja kaikki pysy matkassa.

Ekana mentiin läheiseen irkkubaariin, jossa oli älyttömän halpoja shotteja! Ainakin näin suomalaisen näkökulmasta 10e viidestä tequilasta tai jägermaisterista ei kuulosta pahalta.. Noh, juotiin siellä shotteja ja jatkettiin matkaa toiseen läheiseen baariin, jossa meidän seuraan liitty tän ranskalaistytön, sanotaan nyt vaikka R:n kavereita. Parien tequiloiden jälkeen lähdettiinkin metrolla rannalle klubille. Klubin nimi oli Opium, ja siellä oli varmaan tuhat ihmistä. Onneksi kaikki meni hyvin, kukaan ei eksyny porukasta. Me tanssittiin ihan hulluna varmaan kaks tuntia putkeen, ja sitte alkokin jalat väsyä ku oltiin päivälläki seikkailtu monta tuntia. R meinas vielä viedä meidät toiselle klubille, mutta kello oli jo niin paljon että niihin olis pitäny maksaa sisäänpääsyt (about 10e), joten päätettiin lähteä vaan kämpille ku kaikki oli vähän väsyneitä muutenki. Kämpillä oltiin about 4 aikaan, eli melko aikaisin. Yleensä nää bilettää johonki 8 asti aamulla..

Opium päivänvalossa. Klubi on siis maan alla, eli ei oo noin pieni miltä näyttää..

Tänään on ollu TOSI kuuma päivä, varmaan jotain +30 astetta. Me lähdettiin biitsille makaamaan, koska eilisen kävely- ja tanssiurakan jälkeen ei huvittanu enää eksyillä Barcelonan kaduille.. Jos jalat on kipeät, niin voin kertoa, ettei kannata juosta hiekalla paljain jaloin kun on tämmönen helleaalto päällä. Sattuu.. 
Kumpikaan ei onneks palanu biitsillä, mut saatiin vähän rusketusta pintaan! Alkaa jo hävettää kun on näin valkonen täällä. 

Katja biitsillä.


Bloggaaja itse.

 Nyt me odotellaan että päästäis keittiöön tekeen ruokaa, siellä on nimittäin jo kolme kämppistä häsläämässä, ja me vielä vähän pelätään tuota kaasuhellaa niin olis kiva saada pieni työrauha sen kans. Nähtiin muuten äskön joku uus kämppis. Tai tuskin se on uus, mutta ei oo ennen näkyny. Vähän jännää kun ei ees tunne kaikkia ihmisiä keiden kanssa asuu.. Mut kylläpä tässä ehtii tutustua. 


Loppuun vielä kuva meidän rakennuksesta. Asutaan siis tuolla viidennessä kerroksessa. Nyt vois mennä tsekkaan onko keittiö vapaa. Huomenna työnhaku jatkuu, toivottakaa onnea! 




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti