keskiviikko 10. heinäkuuta 2013

Shoppailua ja kaljaa

Hellou!

Eilen kävin lenkillä tossa muutaman korttelin päässä olevassa puistossa. Tai oikeastaan lenkkeilin sinne puistoon. Se puisto, Parc Ciutadella, on niin valtava etten jaksanu mennä alkua pidemmälle, koska oli vielä aika heikko olo sairastelusta. Kävin vaan katteleen siis.
Pienempi aukio ennen puistoa.

Parc Ciutadella.

Semmosta siis eilen. Niin, ja lisäksi illalla 22 aikoihin C saapu tänne Barcelonaan, joten lähdin moikkaamaan sitä! Me käytiin tapaksilla tässä lähellä ja mentiin vaan nukkumaan. 

Tänään heräsin jo yhdeksältä, mikä on mulle tosi aikasin, sillä oon heränny yleensä yhdentoista aikoihin.. Aamuhommien jälkeen C soittikin mulle, että mitä tehdään. Sen hostelli on tässä alle kilometrin päässä, joten me nähtiin tossa lähikulmilla ja päätettiin lähteä kattoon ostareita. Katja on siis vielä kipeä, joten se jäi kämpille nuksuileen.

 Aluksi käytiin Diagonal Marilla, missä oonkin käyny jo muutamaan kertaan. Tällä kertaa tosin raskin itekkin vähän shoppailla, koska tarvin vaatteita perjantaita ja uutta työtä varten. En oo ihan varma pitääkö mun peittää tatuoinnit töissä, pitää kysyä siitä lisää perjantaina kun tapaan pomon. Anyway, Diagonal Mar:ista löysin pari söpöä t-paitaa, rannekorun ja puhelimelle semmosen söpön pussukan (maailman turhin ostos, mutta 2e ja oon halunnu semmosta vuoden..). Ekojen shoppailuiden jälkeen käytiin syömässä Burger Kingissä ja lähdettiin Port Vell:iin, eli satamaan, toiselle ostarille. 
Maremagnum, sataman ostoskeskus. 

Maremagnumista ei löytynyt juuri mitään, ainakaan mulle. Siellä oli kaikki peruskaupat, mutta pienemmässä koossa. Ei siis mitään kovin jännää. Tuo paikka on muuten vaan tosi hieno!



Shoppailujen jälkeen oltiin aika poikki, ja tultiin tänne kämpille syömään ja kattoon tuota flunssapotilasta. Sitten lähdettiinkin jatkamaan matkaa. Eilisellä Ciutadellan reissulla olin nähny tosi kivan mekon semmosella kadulla, joka oli täynnä jotain halpoja kiinalaiskauppoja. Suunnattiin siis sinne. Ekassa kaupassa johon mentiin, meille kerrottiin, että ei voida ostaa vaan yhtä mekkoa, vaan pitää ostaa ainakin kymmenen. Oltiin aika ihmeissään, koska ajateltiin sitte, että ne kaikki on semmosia.. Se oli kai joku tukkukauppa, koska siellä oli toppeja 1,50e ja mekkoja alle 6e.. Noh, muut kaupat oli kivempia, ja molemmat C:n kanssa löydettiin kivat mekot aika halvalla. Meillä oli tarkotus mennä sen jälkeen Ciutadellaan, mutta oltiin niin poikki ettei jaksettu. Mentiin vaan siihen sen viereiselle aukiolle istuskeleen. Se ei kuitenkaan ollu ihan huono päätös, sillä siinä aukiolla oli vaikka mitä häppeninkiä! Jotku tyypit rullaluisteli semmosten törppöjen välistä ja teki vaikka mitä temppuja. Ne rullaluisteli kyykyssä, niin että vaan yks rulla oli maassa ! Ihan mahtavaa. Lisäks siellä jotkut harjotteli capoieraa, ja oli musiikkia ja vaikka mitä siistiä. 

Pro rullaluistelijat.

Aukio-tsiigailujen jälkeen mentiin syömään meidän kadun toiselle puolelle. Luulin tilaavani leivän, joka oli paistettu oliiviöljyssä valkosipulin ja tomaatin kera, mutta sainkin pelkän paahdetun leivän, ja valkosipulin ja tomaatin, ja myös sen oliiviöljyn erikseen.. What? Meidän viereises pöydässä istu aussi, joka nauro mun tilaukselle ja kysy että ollaanko jostain Skandinaviasta. Kun se kuuli, että ollaan Suomesta, se nauro ja kerto, että se oli just lentäny tänään Helsingistä Barcelonaan. Se oli ollu reissaamassa syksystä asti, ja just viettäny kuukauden Suomessa. Ja ekat ihmiset keihin se täällä törmää, on suomalaisia! Meistä ei pääse eroon..

Me käytiin vielä muutamalla kaljalla tän aussin kaa, mut oltiin kaikki kolme niin väsyneitä, että päätettiin mennä sit vaan nukkuun. Sen aussin hostellikin on muuten meidän kadulla! Ihme yhteensattuma. No, päätettiin kuitenki lähteä huomenna bilettään sen kans. Määhän oon jo niin paikallinen (not), että osaan näyttää sille Barcelonan yöelämää... Eiköhän me jotakin löydetä. Eipä mulla muuta. Huippua kun C on nyt täällä käymässä, ja oli kiva tutustua taas uuteen tyyppiin. Toivottavasti tuo Katjakin pääsis tuolta elävien kirjoihin ja vois liittyä seuraan huomenna. Meidän ikkuna käytiin muuten korjaan, ja ei onneks tarvinu maksaa siitä mitään! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti