keskiviikko 24. heinäkuuta 2013

Ekat paikalliset tavattu

Mo!

Te varmaan ajattelette siellä, että "voi ku oon kade ku nuo on tuolla Espanjan lämmössä", mutta voin kertoa että se +35 paahde ei tunnu niin kivalta ku ilmankosteuski on jotain 50-70%.. Eipä tuu saunaa ikävä. Hyvä puoli on, että ei tuu darraa ku hikoilee kaiken alkoholin ulos yön aikana... Yöt on muuten ihan kivoja, ku on jotain +25. On seki aika lämmin, mutta aurinko ei paista niin se ei oo semmonen tukahduttavan kuuma.



Mulla on jo parempi olo, tai ollu eilisestä asti. Eilen käytiin Diagonal Marissa vähän shoppaileen, ja illalla El Bornissa, eli vanhassa kaupungissa jätskillä ja muuten vaan seikkailemassa. Me yritettiin ettiä semmosta halpaa tapaspaikkaa missä ollaan joskus käyty, mutta sen löytämiseen meni joku neljä tuntia.. Noh, olipa ainaki nälkä ja oltiin kunnon paikalliseen tapaan vasta 22 aikoihin syömässä.


Ei äiti, ei kävellä syrjäkujilla.

Tapaksien jälkeen oli tarkotus mennä kämpille nukkuun, mutta törmättiinki yhteen kivaan irkkupubiin jossa ollaan oltu aiemminki. Päätettiin sitte mennä yhille.. Siellä meille tuli juttelemaan kaks tyyppiä, jotka oli PAIKALLISIA! Ekat paikalliset joille ollaan juteltu. Tottakai ollaan törmätty paljon ihmisiin jotka asuu täällä, mutta ne oli ihan kotosin Barcelonasta ja puhu katalaania ja kaikkea. Meidän kämppis ei meinannu uskoa ku kerrottiin, se sano että täältä on melkein mahdoton löytää semmosia ihmisiä. Noh, kuitenki istuskeltiin sitte niiden kanssa ja ne oli menossa Boulevardiin, klubille joka on La Ramblalla, ja me päätettiin mennä mukaan kun ei olla siellä ennen käyty. Klubilla oli ihan hauskaa, se oli ihan täynnä niinku kaikki klubit täällä vissiin aina on.. Tanssittiin ja kierreltiin pari tuntia, ja lähdettiin Barcelonan ajassa tosi aikasin, eli joskus 3-4 aikoihin. 

Tänään herättiinki vasta kahen aikoihin ja käytiin L'illa ostoskeskuksessa. Se oli aika surkea. Pieniä kalliita liikkeitä vaan. Pyörittiin siellä kuitenki pari tuntia ja tultiin kämpille syömään. Sitte ollaanki vaan otettu lepiä.. Huomenna biitsille! 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti