perjantai 12. heinäkuuta 2013

Eka päivä töissä!

Hei!

Eilen Katja oli vielä kipeä, joten mentiin C:n kanssa vaan biitsille makaamaan. Oli ihanan lämmin, vähän liianki, mutta onneks täällä tuulee aika paljon. Illalla lähdettiin aussin kanssa ulos. Mentiin eka sen hostellille, (joka oli itseasiassa about 5m päässä meidän kämpästä) missä oli kans porukkaa alottelemassa. Siellä oli ruotsalaisia, jenkkejä, lisää ausseja ja yks kanadalainen. Juteltiin, juotiin ja istuskeltiin hostellin terassilla. Oli huippua tutustua taas kaikkiin uusiin tyyppeihin. Me lähdettiin niitten kaa sitte baariin. Mahtava ilta! En viittiny kuitenkaan lähteä klubille, koska tänään piti herätä aikasin tapaamaan pomoa ja töihin.

Niistä töistä sitte! Me siis myydään lippuja baari/klubikierrokselle. Se ei oo perus Ramblan pub crawl, vaan ne paikat mihin me mennään on vähän hienompia ja tyylikkäämpiä. Yks on esimerkiksi Tibidabo vuorella, sieltä on varmasti mahtava näköala! Me ei siis olla ite vielä käyty tolla kierroksella, mutta tänään illalla olis tarkotus mennä. Ongelma on vaan, että tän illan kierros on loppuunmyyty, joten ei olla vielä varmoja onko meille tilaa. Toivotaan kuitenki parasta!

Meidän oli tarkotus tavata pomo tänään 10:30 Sagrada Familian kulmilla. Herättiin jo 8:30, että ollaan varmasti ajoissa. Noh, me ollaan vähän "Barcelona-ajassa" täällä, ei siis katota kelloa ku ehkä kahesti päivässä. Huomattiin sitte yhtäkkiä että kello on jo kohta 10, ja tuliki kauhee kiire. Juostiin metroon ja ehdittiinki sinne just puoleksi. Pomoa ei tosin näkyny missään (no ei kyllä tiedettykkään miltä se näyttää..). Laitoin sille viestiä, että ollaanhan oikeassa paikassa, ja true-Barcelonalaisen tavoin se oliki vaan ite myöhässä. Me istuttiin odotteleen, ja puolen tunnin päästä meidän pöytään ilmesty komistus joka kysy ollaanko Janica ja Katja. Pomo oli tosi mukava ja asiallinen ja vaikutti muutenki hyvältä tyypiltä. Se anto meille paljon vinkkejä ja neuvo mitä tehdä ja sanoa, ja kelle mennä puhumaan ja kelle ei. Lyhyen "koulutuksen" jälkeen alettiinkin töihin. Me siis kierreltiin Sagrada Familiaa ja etittiin tyyppejä, mielellään ryhmiä, jotka näyttäis siltä, että ne tulis meidän kierrokselle. Ekan ryhmän kanssa olin tosi hermostunu, mun kädetki tärisi ku puhuin niille. Muutaman kerran jälkeen jännitys hävis, ja oli oikeastaan tosi mukava vaan jutella ihmisille ja pyytää niitä bilettämään. Kukaan ei oikeastaan ollu tyly meille, vaan kaikki oli tosi mukavia ja ystävällisiä. Me saatiin jopa pari lippua myytyä! Monet ei kuulemma saa yhtään ekana päivänä.

Kaikki siis hyvin, työ on mukavaa kuhan se alkaa sujumaan vielä vähän paremmin. Mut oon varma et se alkaa. Tänään siis bilettämään, huomenna jatkamaan töitä!

PS. Sori, ei kuvia tänään. Oon ollu vähän laiska kameran kanssa..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti