maanantai 29. heinäkuuta 2013

It was the sambuca..

Hei!

Huh mikä viikonloppu. Hauskaa on ollu, mutta nyt väsyttää.. Perjantaina lähettiin siis kämppisten kaa ulos. Oli tarkotus olla yhden ranskalaisen jätkän ja brasilialaisen muikkelin läksiäiset, mutta ne ei ees tullu meidän mukaan. Lähdettiin siis Katjan ja R:n kanssa kolmestaan. R on meidän ihana hullu ranskalainen kämppis, pari vuotta vanhempi tyttö. Me aloteltiin kämpillä ja lähtö veny aika myöhään, ku kaikki oli vähän väsähtäneitä. Tehtiin mojitoja ja katottiin How I Met Your Mother-sarjaa. Sitten lähdettiin George Payneen, muutaman korttelin päässä olevaan irkkubaariin. Se on ihan mahtava paikka! Siellä tutustuttiin kahteen hollantilaiseen ja yhteen saksalaiseen jätkään. Ne oli tullu tänne viikonlopuksi kattomaan asuntoja, koska kaks niistä tulee syksyllä tänne opiskelemaan. Päädyttiin lähtemään klubille niiden kanssa, ja tultiin niin hyvin juttuun et mentiin seuraavana päivänä niiden kans rannalle ja hengailtiin koko päivä.

Barceloneta beach.


Sunnuntaina käytiin syömässä. Olin kuullu tosi halvasta ja hyvästä kiinalaisesta ravintolasta tässä lähellä, joten mentiin ettimään sitä. Se oli kuitenki kiinni koska oli sunnuntai, joten etittiin toinen paikka. Löydettiin ihanan sympaattinen paikallinen ravintola, jossa syötiin molemmat kympillä mahat täyteen. Kaupan päälle saatiin vielä sipsejä, oliiveja ja tuoretta patonkia alkupalaksi, ja jälkiruoaksi palat kakkua. Ihana paikka!

Ruoan jälkeen oli tarkotus mennä Magic Fountainille, mutta R tuli kysymään, että lähdetäänkö sen ja P:n kanssa syömään crepejä. No tottakai mentiin! Sitte päätettiinki vielä lähteä porukalla George Payneen... Siellä tilattiin sambucaa. Se on aniksen makusta viinaa, joka juodaan shotteina. Shotti sytytetään tuleen, ja siitä lähtevät savut otetaan talteen lasiin. Sitten juodaan shotti, ja imetään savut siitä lasista. Niin hyvää!

Koitettiin myös mennä toiseen baariin, koska George P oli aika täynnä, mutta melkein kaikki oli kiinni! Sitte alko ukkostamaanki. Näky vaan hulluna salamoita, mutta ei kuulunu ääntä, eikä edes satanu. Siistiä.

Huippu viikonloppu takana, mutta nyt vois ottaa iisimmin pari päivää. Tänään ei ollakkaan tehty mitään muuta ku pitsaa. Ja käyty kaupassa.
Nää kaikki makso yhteensä 30e!

Tämmöstä tännään. Palaillaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti